lvl 10
2013-09-02 00:33:37
Właśnie skończyłem ostanie testy i poprawki przy kampaniach. Opóźniło się, ale niestety byłem w stanie pracować przez całe wakacje jakieś 100h mniej niż zamierzałem. Pierwsza kampania będzie dostępna dla Was pewnie w okolicach środy, następne będą dodawane na bieżąco.
Na wrzesień jest zaplanowane (z prac programistycznych):
- podmienienie wyglądu strony
- nowe umiejętności
- polepszenie algorytmu walki z komputerem
- turnieje
Październik:
- chcecie drogę tworzenia? spoko - zrobimy :-) - będzie to taki mini crafting - coś, co pozwoli na pozbycie się dziadowskich kart i zrobienie z nich jednej, lepszej.
- przyjaciele, może klany - jakiś socjał
- nowe umiejętności cd.
I do tego jeszcze kilka drobnostek, które mam gdzieś zapisane.
Dopiero po tym wszystkim gra będzie gotowa na przyjęcie i zatrzymanie na dłuższy czas graczy i na tym etapie odpalimy kampanię reklamową. A do tego czasu niestety będzie to wyglądało tak jak teraz - mało graczy, mało rzeczy do robienia w grze. Ale za to później będzie lepiej ^^
Pozdrawiam wszystkich czekających graczy :-)
Na wrzesień jest zaplanowane (z prac programistycznych):
- podmienienie wyglądu strony
- nowe umiejętności
- polepszenie algorytmu walki z komputerem
- turnieje
Październik:
- chcecie drogę tworzenia? spoko - zrobimy :-) - będzie to taki mini crafting - coś, co pozwoli na pozbycie się dziadowskich kart i zrobienie z nich jednej, lepszej.
- przyjaciele, może klany - jakiś socjał
- nowe umiejętności cd.
I do tego jeszcze kilka drobnostek, które mam gdzieś zapisane.
Dopiero po tym wszystkim gra będzie gotowa na przyjęcie i zatrzymanie na dłuższy czas graczy i na tym etapie odpalimy kampanię reklamową. A do tego czasu niestety będzie to wyglądało tak jak teraz - mało graczy, mało rzeczy do robienia w grze. Ale za to później będzie lepiej ^^
Pozdrawiam wszystkich czekających graczy :-)