@Gothdo - to jest zabezpieczone, właśnie dlatego nie możesz w to zagrać ;) A nie przeszkadza, że to się widzi, dlatego nie jest ukryte + to są ostatnie etapy prac.
@dyskusja o nagrodach - to jeszcze nie jest pewne, ale fajnie że dyskutujecie :) Nagrody za przejście będą dość atrakcyjne, ale trzeba mieć na uwagę, że nagrodę główną zdobywa się tylko raz, a najlepsze kampanie będą trudne, więc zajmie trochę czasu ukończenie jej.
@dyskusja o opóźnieniach - cieszę się, że czekacie, a także jest mi przykro, że się zawodzicie przy wielu zapowiedziach (zwłaszcza ostatnio), ale nie wszystkie rzeczy się da przewidzieć. Zwłaszcza, że Terrath nie jest robiony w godzinach pracy zawodowej, więc to też ma wpływ.
Pierwotnie te wszystkie tryby, edycje planowaliśmy na jesień tego roku. Tak wynika z harmonogramów i wszystkiego. Chcemy to dla Was przyspieszyć, bo jest już Was sporo, czekacie, chcemy Was za to nagrodzić - z paroma rzeczami się udało, nie ze wszystkimi - za co przepraszamy.
To nie jest tak, że skończył nam się zapał, znudziło się i przeciągamy. Albo czegoś nie umiemy zrobić. Nie, co najwyżej zapowiedzi są zbyt optymistyczne, trzeba coś dopisać, a pierwotnie planowany termin wydania 1.0 nie jest poważnie zagrożony. Mógłbym nie dawać Wam żadnych zapowiedzi, pisać jak to w grach piszą, że będzie "soon", niedługo, jak się zrobi, jak będzie dokończone. Nie chcę tego, podaję Wam orientacyjne terminy, niektóre nie wypalają - no tak niestety jest, bo coś wypada. Staramy się, by było wszystko jak najszybciej.
Nie wiem kiedy będzie to szybciej, może w nadchodzącym tygodniu - nie chcę Wam znów obiecać, ale staramy się by tak było.