lvl 13
2013-09-16 13:58:29
Witam wszystkich, po paru przegranych walkach z rzędu postanowiłem się wyżalić. Zacznę może od początku - o grze dowiedziałem się z wykopu, od tego czasu regularnie w nią grałem, gdzieś na początku lipca osiągnąłem 8 - 9 poziom. Często grałem z tymi samymi graczami, ja awansowałem, oni awansowali i spotykaliśmy się ponownie w następnym przedziale. Walka była zazwyczaj wyrównana, mój ranking oscylował w 1300 pkt, więc nie było źle:) W tym momencie musiałem zrobić trochę ponad dwumiesięczną przerwę od gry, parę dni temu do niej wróciłem. I co wtedy ? znów spotykam niektóre znajome nicki, bardzo miło to widzieć, ale pojawia się pewien problem - ich poziomy są znacznie wyższe od mojego, koło 15. No i niestety, nie mając żadnej legendarnej karty, śmierci, dezintegracji, wiru ( w równorzędnej walce nie potrzebowałem ich tak bardzo, moja talia była wystarczająca) wygranie z przeciwnikiem który ma ich na pęczki graniczy z cudem. Dlatego może warto by przemyśleć utworzenie jeszcze jednego przedziału, powiedzmy 9 - 12 ? Mając 9 poziom rozwój mojej talii zatrzymał się gwałtownie - cały czas przegrywając nie mogę awansować oraz sukcesywnie spadam w rankingu. Pozdrawiam