lvl 13
2013-06-30 18:04:16
Jak nazwa, daje konkretne cytaty i startowy cyrograf :P
Pospolite ruszenie tak jak Forever Alone i (przypuszczalnie) rzeź są niewykonalne.
Dlaczego?
Pospolite ruszenie zablokowały wiry , gdyż nawet 1 może całą gre zakończyć dla robiącego.
Forever alone - wymaga zadania "wbij 100 lvl" co jest bez sensu, i nie wykonalne na raczej pare(naście) miesięcy.
rzeź - strać 30 kart. Mało kto ma tyle jednostek, a żeby wygrać trzeba by mieć ich ~35. Do tego 20 zasobów, zostanie 5 slotów na nie wiadomo co. - To ja to napisał, o ja, sam :>
"@Hitahirou
Niestety z tym wirem miałeś rację :(
Pierwszy dzień, a już przegrałem przez wir dwie stuprocentowo wygrane walki :(
W talii mam tylko 12 kart z 3hp. :( " --> Hangover
# Wir zablokował "pospolite ruszenie" na wysokih poziomach.
Forever alone - musiał bym wbić 100 lvl, a tak może je zalicze :P
rzeź - wymaga ponad 30 paru kart jednostek. Nie wiem czy dezintegra wroga dolicza nam karty do tego.
Pospolite - "Ale te tysiąc walk to liczba fikcyjna, wlicz Sobie jeszcze walki wygrane, ale nie zaliczone przez poddania przed piętnastą turą.
Bo ja wiem czy przesada? 94 walki wygrałem w 3,5 tygodnia. " --> Hangover
#czyli przy dobrych wiatrach zajmuje 35 tygodnii (rok ma 54-56)
Cya, bye :P
Pospolite ruszenie tak jak Forever Alone i (przypuszczalnie) rzeź są niewykonalne.
Dlaczego?
Pospolite ruszenie zablokowały wiry , gdyż nawet 1 może całą gre zakończyć dla robiącego.
Forever alone - wymaga zadania "wbij 100 lvl" co jest bez sensu, i nie wykonalne na raczej pare(naście) miesięcy.
rzeź - strać 30 kart. Mało kto ma tyle jednostek, a żeby wygrać trzeba by mieć ich ~35. Do tego 20 zasobów, zostanie 5 slotów na nie wiadomo co. - To ja to napisał, o ja, sam :>
"@Hitahirou
Niestety z tym wirem miałeś rację :(
Pierwszy dzień, a już przegrałem przez wir dwie stuprocentowo wygrane walki :(
W talii mam tylko 12 kart z 3hp. :( " --> Hangover
# Wir zablokował "pospolite ruszenie" na wysokih poziomach.
Forever alone - musiał bym wbić 100 lvl, a tak może je zalicze :P
rzeź - wymaga ponad 30 paru kart jednostek. Nie wiem czy dezintegra wroga dolicza nam karty do tego.
Pospolite - "Ale te tysiąc walk to liczba fikcyjna, wlicz Sobie jeszcze walki wygrane, ale nie zaliczone przez poddania przed piętnastą turą.
Bo ja wiem czy przesada? 94 walki wygrałem w 3,5 tygodnia. " --> Hangover
#czyli przy dobrych wiatrach zajmuje 35 tygodnii (rok ma 54-56)
Cya, bye :P